Wij werkensamen metdiverse rijscholen

Samen sterker worden?

Omdat veel automobilisten pas ná een verhoogde rijvaardigheidstraining het nut erkennen, werken wij graag samen met rijscholen. Zo versterken we elkaar met nóg beter opgeleidde cursisten, efficientere opleidingsplannen en ambitieuze verkeersveiligheidsdoelen.

Contact opnemen
Icon Rijvaardigheid

Lagere autokosten

Een enorme hoeveelheid kilometers besparen.

Efficiënt trainen

Eerst de bediening, dan de controle van de rijtaak

Samen sterk

We willen naar 0 verkeersdoden.

Bespaar geld

Niet duur

Slim zijn kost gewoon minder geld.

Wij werken samen met diverse rijscholen. Samen sterker worden?

Veel opleiders erkennen dat het aanleren van de juiste bediening en beheersing beter gedaan kan worden zonder het verkeer te belasten. Hoewel we ook gewend zijn geraakt aan het leren autorijden tussen het overige verkeer. Met een stukje begrip en geduld verloopt dat op de meeste plaatsen wel aardig maar, we weten ook dat het verkeer leren begrijpen en het automatiseren van rijvaardigheid twee verschillende kwaliteiten zijn. Deze los van elkaar aanleren zorgt gewoon voor hogere resultaten en minder duur.

Natuurlijk kunnen we nooit goed leren autorijden als we onvoldoende hebben getraind met het echte verkeer maar, er zijn gewoon gedeeltes van het leren autorijden die beter gedaan kunnen worden op een speciaal hiervoor ingericht trainingscentrum. Hierin kunnen wij inmiddels voorzien en zo bieden we rijscholen en hun cursisten nu de kans om de pure rijvaardigheid, het handen- en voetenwerk eerst te trainen zodat de oefenpogingen uit het verkeer worden gehaald en bewoners van woonwijken minder belast worden met tientallen manoevrerende lesauto’s.

Naast onze startcursus autorijden en onze bijzondere verrichtingen cursus verzorgen we ook de zogenaamde ROSO cursus. Vaak wordt deze specifieke anti-slip cursus gedaan ná het behalen van het rijbewijs maar wij hebben deze cursus zo aangepast dat het een echte zelfstandig autorijden experience op het circuit is geworden. Gericht op het aanzetten van zelfstandigheid en een boost voor het zelfvertrouwen in de verdere voorbereiding naar het CBR praktijkexamen. Rijscholen die hun cursisten en/ of hun ouders enthousiasmeren voor deze unieke anti-slip & rijvaardigheidstraining kunnen dan ook meegenieten van interessante marges. Zo werken we samen aan een verdere verbetering van de verkeersveiligheid en verhogen we het resultaat van alle rijopleidingen.

Mocht je meer willen weten hoe onze rijvaardigheidstrainingen aan kunnen sluiten op jouw manier van werken, dan denken we graag met je mee of we passen ons aan.

Persoonlijk bespreken?
Rijvaardigheidstrainingen rijscholen
Bijscholen Rijvaardigheidstrainingen bedrijven

WRM Bijscholing

Rijinstructeurs, verkeersdocenten of rijcoaches moeten om hun bevoegdheid te behouden regelmatig IBKI gecertificeerde applicaties of bijscholingen doen. Hierom hebben we een praktijkgerichte combinatie gemaakt van een klassieke rijvaardigheidstraining op het circuit samen met een praktijk gerichte belevingstraining en theoretische bijscholing over de moderne rijtaak ondersteunende systemen. Ook te combineren met andere theoretische bijscholingen.

Meer info?

We bespreken graag de mogelijkheden en wat RBWE voor jouw bedrijf kan betekenen.

Contact opnemen