Wij werken
samen met
diverse rijscholen

Samen sterker worden?

De inhoud van onze rijvaardigheidstrainingen zijn niet alleen voor cursisten die een goed aanvangsniveau ambiëren voordat er een rijschool gekozen wordt.

Ook rijscholen kunnen met hun cursisten bij ons terecht en gebruik maken van onze testbanen en specialisme.

Contact opnemen
Icon Rijvaardigheid

Lagere autokosten

Een enorme hoeveelheid kilometers besparen.

Efficiënt trainen

Nuttige lestijd in plaats van saaie taxi ritjes.

Samen sterk

We willen naar 0 verkeersdoden.

Bespaar geld

Niet duur

Slim zijn kost gewoon minder geld.

Wij werken samen met diverse rijscholen. Samen sterker worden?

De meest verantwoordelijke opleiders weten al jarenlang dat rijvaardigheid en theorie de basis is voor een succesvolle rijopleiding, ze hadden echter geen geschikte trainingslocatie. De Rijbewijs Experiences zijn ontstaan en afgestemd op de meest voorkomende tekortkomingen waar rijscholen en cursisten tegenaan lopen.

Inmiddels hebben we het genoegen om met meerdere rijscholen ons rijvaardigheidscentrum te mogen delen en ondersteunen we hen vanuit onze affiniteit met autosport, verkeersveiligheid en ons specialisme in het verzorgen van verhoogde rijvaardigheid ’s trainingen voor jonge en oudere bestuurders mét een rijbewijs.

De voordelen
De voordelen voor een rijschool zijn groot. Als we het voorbeeld nemen van de RIS (Rijopleiding In Stappen) dan kunnen de eerste twee modules volledig buiten het verkeer getraind worden. Alleen al de vermindering van brandstofkosten zijn enorm. Het extra bedieningsgemak en de versterking van het zelfvertrouwen voor de leerling is ook een fijne bijkomstigheid. Plus we dragen met elkaar bij aan een verdere vermindering van schadelijke uitstoot of onnodige vervoersbewegingen.
Natuurlijk zijn er ook allerlei ‘beren op de weg’ te bedenken zoals: Hoe krijgt u uw cursisten op het circuit en wie brengt ze weer terug als u met andere cursisten bezig bent. Voor al dit soort mogelijke beperkingen hebben we interessante oplossingen gevonden. Zullen alle rijscholen hieraan meewerken? Nee zeker niet. Sommigen verkopen hun klanten het liefst zoveel mogelijk lesuren en staan liever stil langs de weg. Anderen zien geen aanleiding om te veranderen omdat de slagingspercentages al hoog zijn. In welke hoedanigheid dan ook, wij nodigen u en uw cursisten van harte uit en we kunnen u geruststellen dat we nog geen enkele rijschool bedient hebben die niet telkens opnieuw weer terug is gekomen met nieuwe cursisten. We zijn dan ook geen concurrent, we delen liever onze faciliteiten en dragen graag bij aan de veiligheid van uw cursisten, de slagingscijfers van uw rijschool en besparing van de opleidingskosten.

Mocht u meer willen weten hoe de inhoud van de Rijbewijs Experience perfect aan kan sluiten met uw instructiekaart, dan denken we graag met u mee of wij passen ons aan.

Persoonlijk bespreken?
Rijvaardigheidstrainingen rijscholen
Bijscholen Rijvaardigheidstrainingen bedrijven

WRM Bijscholing

Rijinstructeurs, verkeersdocenten of rijcoaches moeten om hun bevoegdheid te behouden regelmatig IBKI gecertificeerde applicaties of bijscholingen doen. Hierom hebben we een praktijkgerichte combinatie gemaakt van een klassieke rijvaardigheidstraining op het circuit samen met een praktijk gerichte belevingstraining en theoretische bijscholing over de moderne rijtaak ondersteunende systemen. Ook te combineren met andere theoretische bijscholingen.

Meer info?

We bespreken graag de mogelijkheden en wat RBWE voor jouw bedrijf kan betekenen.

Contact opnemen