RBWE 9

MOBIELE SLIPBAAN OP LOCATIE

Voor rijscholen/ bedrijven/ evenementen

Cursus boeken

Vind u de afstand naar ons thuiscircuit in Venray te groot of beschikt u zelf over een geschikt terrein voor een antislip- en/ of rijvaardigheidstraining? 

Dan brengen wij onze mobiele slipbaan, waterslangen, sproeiers, pylonen en een WRM gediplomeerd rijvaardigheidstrainer gewoon naar u toe en verzorgen we een (anti)slip training op locatie. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een geschikt terrein, een wateraansluiting, een ontvangst/ presentatie ruimte, trainingsauto’s en uiteraard de cursisten. Wij beschikken ook over 12 portofoons voor een extra leuke en veilige manier van werken. Voor een groep van maximaal 12 personen per dag(deel) hebben wij alles in huis. In geval van grotere groepen met meerdere instructeurs en oefeningen maken we graag iets op maat voor u.

Dus heeft u een reden voor een (anti)slip en/ of rijvaardigheidstraining op locatie, dan zorgen wij ervoor dat uw cursus goed en veilig zal verlopen dankzij onze jarenlange ervaring met mobiele slipbanen en rijvaardigheidstrainingen op locatie.

ROSO Voor rijscholen

Bent u rijschoolhouder en wilt u dat wij een compleet verzorgde ROSO Antislip cursus mogelijk maken voor uw (oud) leerlingen, hun ouders en overige relaties? Vertrouw dan op onze ervaring en wij zullen uw cursisten de fijne kneepjes van het rijden onder specifieke omstandigheden uitleggen en een specialistische toevoeging zijn voor uw rijschool. De hierbij horende presentatie hebben wij snel aangepast met uw logo erin.

Demonstraties met publiek

Werkt u voor een gemeente, een bedrijf of een andere instelling en wilt u uw inwoners, gasten of publiek op een onvergetelijke manier verrassen en/ of inspireren met het kijken of beleven van een remweg demonstratie of een (anti)slip cursus in het midden van uw dorp of stad? Geen enkel probleem want, wij hebben met onze mobiele slipbanen, waterslangen, sproeiers, barrières, hekken, tenten en overige verkeersmaterialen al snel een tijdelijk rijvaardigheid- of verkeersveiligheidspark voor u uitgezet waar uw gasten/ bezoekers zich veilig voelen.

Schadepreventie voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een bedrijfswagenpark(je) dan zult u zich vast wel eens achter de oren krabben als er weer schade wordt gereden. De redenen hiervoor zijn zeer divers en wij helpen u graag om de schades te beperken en het rij- en werkplezier van uw mensen te vergroten. Naast een specifiek op schade preventie gerichte baantraining zijn we ook ervaren in het verzorgen van openbare weg trainingen. Dankzij onze jarenlange ervaring met schadepreventie trainingen hebben wij snel een nuttig trainingsprogramma voor u klaar staan.

Locatiebezichtiging en prijsindicatie

Voorafgaande aan de opdracht komen wij graag even kijken of uw locatie geschikt is voor het aanleggen van een mobiele slipbaan. Ook voor andere doelen zoals het verzorgen van demonstraties en/ of het aanleggen van een parkeer- en manoeuvreer parcours zodat er met meerdeee groepen tegelijk getraind kan worden is een locatie bezichtiging zeer wenselijk dan wel noodzakelijk. De meest voorkomende cursus die wij op locatie verzorgen is voor een groep van max 12 personen per dag(deel) dan moet u uitgaan van € 1499,– excl. 21% BTW en excl. reiskosten.

Een (anti)slip, schadepreventie, rijvaardigheidstraining of verkeersveiligheid demonstratie op uw locatie nodig?

Vul ons online vragenformulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Cursus boeken