RBWE OPLOCATIE

Reserveer nu

Uw eigen rijvaardigheidscentrum?

Wilt u als rijschool, bedrijf, instelling of gemeente een straat, parkeerplaats, evenementen terrein of een circuit tijdelijk ombouwen tot een op maat gemaakt test- en trainingscentrum? Dan kunnen we u gerust stellen dat wij alles in huis voor een compleet verzorgde rijvaardigheidstraining, product introductie of publieksdemonstratie met een verkeersveiligheidsfunctie, rijvaardigheid of autosport.

Mobiele slipbaan
De mobiele slipbaan is de meest bekende oplossing van een mobiel trainingscentrum. Natuurlijk zoeken wij eerst naar een geschikte trainingslocatie of we checken de door u gewenste locatie op geschiktheid en bijbehorende benodigdheden. Na het samenstellen van het door u gewenste programma verzorgen wij het transport, het op- en afbouwen, en we organiseren een compleet verzorgde anti-slip cursus of publieksevenement. Kortom voor een slipbaan met of zonder begeleiding/ of demonstratie bent u bij ons aan het juiste adres.

Bijzondere verrichtingen parcours
Omdat ons bijzondere verrichtingen parcours zo’n nuttige invloed heeft op aanleren van alle manoeuvreer oefeningen bieden we het tegenwoordig ook aan op locatie. Voornamelijk opleiders van rijbewijzen en aanbieders van applicatie trainingen kiezen graag voor de oplossing. Maar ook bedrijven zoals bezorgdiensten en overige bedrijven kunnen kiezen voor ons bijzondere verrichtingen parcours. We nemen onze drempels, hellingen, stoepranden, barriers, verkeersborden, pylonen en andere benodigdheden gewoon mee en we creëren uw (schadepreventie) training op een door u gewenste locatie.

ROSO voor rijscholen
Binnen de RIS rijopleiding behoort ook de module ROSO. Deze cursus Rijden Onder Specifieke Omstandigheden omvat het maken van noodstops en het draagt bij aan een stukje bewustwording ten aanzien van de meest voorkomende verkeersrisico’s onder jong ervaren automobilisten. We nemen onze mobiele slipbaan mee voor rem- en uitwijk oefeningen op glad wegdek maar, we kunnen de inhoud van deze cursus ook geheel op maat maken voor uw cursisten.

Mobiele slipbaan op uw locatie nodig?

Neem dan contact met ons op

Contact opnemen